ایمیل ما
info@dorfamgroup.ir
تلفن ما
021-88040641

جزئیات پروژه

قوانین صادرات خشکبار

برای گرفتن مجوز صادرات خشکبار محصولات باید کیفیت مرغوب و خوبی داشته باشد؛ به همین دلیل بر روی خشکبار صادراتی باید نام کامل کشور مبدا نوشته شود؛ محصولاتی که استاندارد خاصی را کسب نکرده باشند باید استاندارد عمومی را داشته باشند.

شیوع مایکوتوکسین ها در آجیل بادام زمینی نسبت به سایر محصولات زراعی مانند آجیل یا ذرت کمتر است. منابع اکثر اما نه همه اینها را قبول دارند که آفلاتوکسین مشکلی در تولید آجیل بادام زمینی نیست زیرا پوسته های آنها حاوی کاردول است و این مانع از ایجاد آفلاتوکسین ها می شود. با این حال ، آجیل بادام زمینی باید با قوانین سختگیرانه اروپا در مورد حداکثر میزان مجاز آلاینده ها مطابقت داشته باشد.

وجود مقادیر بسیار کمی سالمونلا و E. Coli در غذاهای آماده یا فرآوری شده ، از جمله بادام زمینی ، عامل مهم بیماریهای ناشی از غذا است. فروشندگان آجیل درختان باید در برنامه های تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) خود ، سالمونلا و E. Coli را به عنوان عمده خطرات بهداشت عمومی در نظر بگیرند.

رایج ترین الزامات مورد نیاز برای صادرات خشکبار، در زیر آورده شده است:

میزان رطوبت (حداکثر آن برای انواع محصولات تعریف شده است) اندازه (برای انواع میوه های خشک و آجیل ها متفاوت است) میزان و نوع مواد نگهدارنده رتبه کیفیت

برچسب خشکبار صادراتی

در تجارت خشکبار برچسب های زیر باید بر روی محصولات وجود داشته باشد.

نام محصول بایداعلام شود؛ در صورتی که به صورت طبیعی خشک شده است و یا شکر به آن اضافه شده است(برای برخی از میوه های خشک) باید مشخص شود. اطلاعات در مورد آجیل ها باید حاوی مشخصات باشد به ویژه اگر درپوست باشند.
برای برخی از میوه های خشک که دارای دانه یا هسته هستند؛ برچسب باید این ویژگی را اعلام کند.
علاوه بر درجه بندی، مشخصات و سال تولید محصول باید بر روی برچسب مشخص شود.

بسته بندی خشکبار برای صادرات

بسته بندی صادراتی محصولات میوه خشک و آجیل باید ویژگیهای زیر را داشته باشد:

حغاظت از ویژگی ها و کیفیت محصول
محافظت محصول آلودگی (آلودگی ابزار بسته بندی را هم شامل می شود)
محافظت از بو، مزه، رنگ و سایر ویژگی های محصول
باید ایمنی محصولات غذایی اندازه گیری شود و اطمینان حاصل شود که هیچ سطح بالا و غیر استانداری از مواد شیمیایی وارد مواد غذایی نشده است.

قاعده کلی برای بسته بندی صادرات وجود ندارد ؛ اما میوه خشک و آجیل های با پوست معمولا در جعبه کارتن با آستر پلاستیکی بسته بندی می شوند. آجیل بدون پوست که برای عمده فروشی به کار می رود معمولا در کیسه های پلاستیکی بو یا کنفی بسته بندی می شود.

آنها همچنین می توانند در جعبه های چوبی بسته بندی شوند.در معامله با اروپا حجم استاندارد 10 کیلوگرم است.

کیفیت، برچسب زنی و بسته بندی از ویژگی هایی است که در نحوه صادرات کالا و خشکبار به اروپا باید مورد توجه قرار گیرد

با ما در تماس باشید
021-88040641